The بوستر پمپ آتشنشانی Diaries

به طور کلی بوستر پمپ ها به تامین و حفظ دبی و فشار مناسب آب در سیستم های مختلف آبرسانی کمک می کنند. بوستر پمپ های آتش نشانی و بوستر پمپ های آبرسانی به عنوان اساسی ترین تجهیزات تقویت کننده فشار و توزیع کننده آب به سیستم آبرسانی یا سیستم اطفاء حریق، علیرغم داشتن ساختاری تقریبا مشابه، تفاوت هایی با یکدیگر دارند که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

انواع بوستر پمپ کدامند؟ بوستر پمپ ها در انواع بوستر پمپ تک پمپ به صورت دور ثابت و دور متغییر و بوستر پمپ های چند پمپ که همانند تک پمپ به صورت دور ثابت و دور متغییر ارائه می شوند، البته بوستر پمپ چند پمپ دور ثابت ممکن است بدون پمپ پیشرو یا به همراه پمپ پیشرو یا جوکی پمپ که دارای ظرفیت کمتری نسبت به مابقی پمپ ها می باشد، ارائه شود.

تمام پمپ های سری و اجزای آن باید در محل (پمپ خانه) استقرار یابد مگر اینکه شرایط زیر اعمال شود: استارت و استاپ کلیه پمپ ها باید ازتمامی اتاق های پمپ خانه میسر باشد.

هیچ کس از فشار پایین آب شاکی نخواهد بود، زیرا تقویت کننده فشار جریان آب و تابلو بوستر پمپ وظیفه خود را به خوبی انجام می‌دهد.

محرک پمپ اطفا حریق باید الکترکی، دیزلی و یا توربین بخار باشد.

متاسفانه در کشورمان به این نکته توجه نکرده و به عنوان یک اشتباه متداول، سوئیچ فشار روی کلکتور رانش نصب می کنند و هیچ شیر تستی برای آن درنظر گرفته نمی شود که آن یک اشتباه بزرگ است.

پس‌ازاین مقدار، سیستم، خاموش شده و با مصرف سیال در مقصد، فشار کاهش می‌یابد و در نهایت با رسیدن آن به حد پایین، این چرخه تکرار می‌شود.

– بوستر پمپ آتش نشانی به نحوی طراحی شده است که کنترل هر پمپ از طریق تابلو برق مخصوص به آن پمپ انجام می شود. به همین سبب در این بوستر پمپ click here ها هر پمپ دارای یک تابلو برق جدا است.

اشاره نمود. عمده مزیت استفاده از این نوع بوستر پمپ ها ،کاهش استهلاک پمپ ،کاهش مصرف انرژی الکتریکی و فعالیت نرم و بدون صدای این بوستر پمپ ها می باشد.

محصولات ژنراتور موتور برق پمپ آب الکتروموتور کمپرسور تجهیزات برق صنعتی قطعات دیزل ژنراتور دیزل ژنراتور

بوستر پمپ تک پمپه جهت مصارف آب بهداشتی کم و متوسط در آبرسانی و مصارف صنعتی کاربرد دارد. این نوع بوستر پمپ ها کاملا یکپارچه بوده و برای استفاده از آن کافی است که کلکتور ورودی آن به منبع تغذیه آب و کلکتور خروجی آن به شبکه مصرفی متصل شوند و برق مورد نیاز آن نیز از تابلوی کنترل فرمان تامین می گردد.

بوستر پمپ آبرسانی که همواره شبکه مصرف آب را در فشاری ثابت نگه می‌دارد، پاسخ به این مشکلات شد. نحوه کار بوستر پمپ به شکلی است که به محض شروع مصرف آب، در ابتدا یکی از پمپ‌ها روشن می‌شود.

چک کردن فشار مکش و رانش تمامی پمپ ها از کلیه اتاق های استقرار پمپ ها میسر باشد.

با توجه به ساخت و ساز و توسعه آسمان خراش‌ها در فضاهای شهری، آبرسانی به طبقات بالا یکی از چالش‌هایی است که بیشتر ساختمان‌ها با آن روبرو هستند. راهکارهای مختلفی برای طراحی یک شبکه آبرسانی در این ساختمان‌ها در نظر گرفته می‌شود که یکی از آنها استفاده از بوستر پمپ خانگی است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *